HULLADÉKTÖMÖRÍTŐ

 

Felejtsd el a hulladékkezeléssel járó magas költségeket, az időpazarlást, a felesleges energiabefektetést. Válaszd a költséghatékony ORWAK hulladéktömörítő berendezéseket, hogy megszabadulj az összes problémától, amit a hulladék okoz.

 

Többet szeretnék tudniAjánlatot kérek

HULLADÉKTÖMÖRÍTŐ

 

Felejtsd el a hulladékkezeléssel járó magas költségeket, az időpazarlást, a felesleges energiabefektetést. Válaszd a költséghatékony ORWAK hulladéktömörítő berendezéseket, hogy megszabadulj az összes problémától, amit a hulladék okoz.

 

Többet szeretnék tudniAjánlatot kérek

ORWAK hulladéktömörítő

A magas szemétszállítási díjak csökkenthetők, a rendezetlenség megszüntethető, az alkalmazottak feleslegesen elpazarolt ideje megtakarítható. Hulladéktömörítő használatával a hulladékelszállítási költségek akár 60-80%-a is megtakarítható, míg a bálázott újrahasznosítható csomagolóanyagok értékesítéséből extra bevétel származik.

Előnyök

  • csökkennek a költségek, gyors a megtérülés
  • a bálázott hulladékból plusz bevételed lesz
  • tiszta, rendezett munkakörnyezet alakul ki
  • rengeteg értékes hely szabadul fel más célokra
  • környezettudatos, “zöld” vállalkozásod lehet
~

Minőség

Megbízhatóság

Szakértelem

Bérleti opció

Hulladéktömörítő kisokos

A hulladéktömörítőknek két típusa van: a bálázógépek és a hulladékprések. Előbbivel az újrahasznosítható csomagolóanyagokat (papírfélék, műanyagok, PET, aludoboz stb.) és az egyéb termelési hulladékot bálázhatod, utóbbival pedig a kommunális (háztartási) hulladékot tömörítheted közvetlenül a szabvány kukákba 1:4-1:8 arányban.

A zsákos hulladék tömörítők (vendéglátóegységek, szállodák, eü. intézmények nagy kedvence) pedig a hulladékot közvetlenül műanyag zsákba tömörítik, anélkül, hogy tömörítés közben a műanyag zsákok sérülnének. Ez a típus maximális higiéniát garantál.

Hulladéktömörítő használatával jelentősen csökkennek a hulladékelszállítási költségek, rengeteg időt és energiát spórolhatsz meg alkalmazottaid számára, sőt, a környezetvédelem jegyében is teszel néhány jó lépést.

Milyen vállalkozásoknak?

Az ORWAK hulladéktömörítőket a legkisebbektől a legnagyobbakig, mindazon vállalkozásoknak ajánljuk, ahol a keletkező hulladék gyűjtése, tárolása, szállítása sok problémát és magas költségeket okoz, mint pl. a felesleges kiadások, időpazarlás, plusz feladatok az alkalmazottaknak, rendetlenség.

A problémák orvoslására azonnali megoldást az ORWAK hulladéktömörítők jelentik.

Népszerű ORWAK hulladéktömörítők

ORWAK 3110 "Kis kedvenc"

A legnépszerűbb ORWAK hulladéktömörítő, amely kis méretű, tökéletes választás papír és műanyag bálázására. 

ORWAK LE-240 "Kis elefánt"

Hulladékprés 240 l-es (egyedi igény esetén 360 l-es) edényhez, közvetlenül a kukába tömöríti a kommunális hulladékot, 1:4-1:8 arányban.

ORWAK 5030 "zsákos "

Zárt rendszerű hulladékprés, amely akár 1:10 arányban tömöríti közvetlenül a műanyag zsákba a hulladékot.

Kérj ingyenes konzultációt!

Az ingyenes konzultáció mindenkinek jár, szakértő kollégánk aznap, de legkésőbb a következő munkanap felveszi veled a kapcsolatot, ezt követően pedig egyedi ajánlatot dolgoz ki neked, ami az igényednek leginkább megfelel.

Próbáld ki ingyen!

Hisszük, hogy az ORWAK hulladéktömörítők a legjobbak. Erről te magad is meggyőződhetsz, ugyanis mielőtt döntenél, lehetőséged van ingyenes próbára, amely semmilyen kötelezettséggel nem jár számodra.

 

Kérdésed van? Vedd fel velünk a kapcsolatot!