SZEMÉTPRÉS

 

A rendezetlen környezet, az időhiány, a magas hulladékelszállítási költségek egyre nagyobb problémát jelentenek a vállalkozásoknak. ORWAK szemétprés használatával ezek a gondok gyorsan és költséghatékonyan megoldhatók.

 

Többet szeretnék tudniAjánlatot kérek

SZEMÉTPRÉS

 

A rendezetlen környezet, az időhiány, a magas hulladékelszállítási költségek egyre nagyobb problémát jelentenek a vállalkozásoknak. ORWAK szemétprés használatával ezek a gondok gyorsan és költséghatékonyan megoldhatók.

 

Többet szeretnék tudniAjánlatot kérek

ORWAK szemétprések

Az ORWAK szemétprések a mindennapi tevékenység során keletkező kommunális, azaz háztartási hulladékot tömörítik. A tömörítés minimum 1:4-1:8 arányban, közvetlenül a szabvány (240, 360 vagy 1100 l-es) szemetes edényekbe, zsákos szemétprés esetén műanyag zsákba történik.

A tömörítés hatékonysága függ a hulladék  típusától. Az általunk forgalmazott szemétprések használata egyszerű és biztonságos. Az ORWAK hulladékprések tökéletesen illeszkednek a szabvány kukákhoz. Biztonsági elemek sora nem csak a kukákat, hanem a kezelő személyt is védik működés közben, ugyanis tömörítés közben a mozgó alkatrészekhez nem lehet hozzáférni.

Előnyök

Az ORWAK szemétprések költséghatékony megoldást jelentenek a hulladékproblémákra, jelentősen csökkentik az élő munkaerő igényét és annak magas költségeit. A kommunális hulladékot kb. 1:4-1:8 arányban lehet tömöríteni, zsákos szemétprés esetében ez akár nagyább arányú is lehet. A tömörítéssel arányosan jelentősen csökken a hulladék tárolásához szükséges kukák darabszáma és/vagy ürítési gyakorisága. Költségmegtakarítás mellett az alkalmazottaknak rengeteg ideje szabadul fel, melyet más, hasznosabb feladatokra fordíthatnak..

Szemétprés használatával tiszta, rendezett munkakörnyezetet alakíthatsz ki, a kontrollált hulladékkezeléssel pedig mind az alkalmazottak, mind a vezetőség jól jár. 

Több partnerünknél döntő szempont volt, hogy az ürítési gyakoriság csökkenésével a kukásautó is kevesebbszer érkezett hozzájuk. Így a környezetterhelést is nagy mértékben csökkentették.

éve piacvezetők Magyarországon

üzembehelyezett gép az országban

elégedett partner országszerte

ORWAK hulladéktömörítő világszerte

Népszerű ORWAK szemétprések

ORWAK 4110 Nagy kukaprés

Kukaprés 1100 l-es edényekhez, tömörítési arány: 1:4-1:8. Közvetlenül a hulladéktároló edénybe tömörítő hidraulikus hulladékprés.

ORWAK LE-240 Kis elefánt

A hulladékprés 240 l-es (egyedi igény esetén 360 l-es) edényhez illeszthető, közvetlenül a kukába tömörít, 1:4-1:8 arányban.

ORWAK 5030 Zsákos szemétprés

Klasszikus zsákos szemétprés, amely közvetlenül műanyag zsákba tömörít. Tömörítési arány akár 1:10.

Ha nem a kommunális hulladék tömörítésére alkalmas szemétprést keresel, hanem az újrahasznosítható csomagolóanyag hulladék okoz problémát, nézd meg az ORWAK bálázógépeket.

Kérj ingyenes konzultációt!

Az ingyenes konzultáció mindenkinek jár, szakértő kollégánk aznap, de legkésőbb a következő munkanap felveszi veled a kapcsolatot, ezt követően pedig egyedi ajánlatot dolgoz ki neked, ami az igényednek leginkább megfelel.

Próbáld ki ingyen!

Hisszük, hogy az ORWAK hulladéktömörítők a legjobbak. Erről te magad is meggyőződhetsz, ugyanis mielőtt döntenél, lehetőséged van ingyenes próbára, amely semmilyen kötelezettséggel nem jár számodra.

Kérdésed van? Vedd fel velünk a kapcsolatot!